• Telefoonnummer: 052/ 41 04 66
  • newreblo18@gmail.com
Reblo
  • Home
  • Feestzaal
    • Algemeen
    • Menu's
    • Buffet
  • Receptie
    • Versnaperingen
    • Dranken
    • Koude Voorgerechten
    • Warme Voorgerechten
    • Soepen
    • Hoofdgerechten
    • Gevogelte en Wild
    • Aardappelbereidingen
    • Vis- en Vleesterrines
    • Nagerechten
  • Wekelijkse menu
  • Evenementen
  • Contacteer ons
Appetizer

Koud Buffet

Reblo

• Noorse zalm “belle-vue” • Forel in aspic • Tomaat met grijze garnalen • Mechelse hoorntjes • Gevulde eitjes met tonijn en krab • Varkensgebraad “Hawaïenne” • Rundsgebraad met groentenpalet • Gerookte zalm, heilbot, forel, makreel, paling • Vispasteien- rivierkreeftjes- mousse van vis en vlees (vb. zalm, ham, fazant,...) • Pandalus, scampi’s, langoustines • Paling in ’t groen, provençale • Oesters

Reblo

Lamsbout met pracht en praal • Kalkoen of kippebouten met fruitgarnituur • Parma-, superano-, gandaham met meloen • Ardeense ham, breugelham met cruditées • Boerepastei met zure groentjes • Wildpasteien (haas, reebok, fazant, eend, ...) met uienkonfituur- veenbessen- ... • Babykreeftjes “Parisienne” (seizoen!) • Gebraiseerde beenham • Speenvarken • Gemarineerde zalm met limoen en dille

Reblo

Groententafel

• Tomatensalade • Komkommersalade • Wortelsalade • Knolseldersalade • Andalousische rijst • Aardappelen en vinaigrette

Reblo

Sauzen

• Cocktailsaus • Tartare • Vinaigrette • Dressings • Vincentsaus (groene kruiden) • Remouladesaus • Mayonaisesaus

Appetizer

Voorbeelden buffetten

Reblo

€29

• Noorse zalm “belle- vue” • Tomaat met grijze garnalen • Gevulde eitjes met tonijn en krab • Mechelse hoorntjes • Boerepastei met cruiditées • Kalkoen of kippenbouten “Hawaïenne” • Russische haringfilets • Pandalus • Superanoham met meloen Aangepaste groenten – sausen en frans brood (stokbrood)

Reblo

€33

Buffet I + • Gerookte zalm, heilbot • Rundsgebraad met groentjes




Reblo

€38

Buffet II + • Vispastei tricolore • Paling provençale • Gebraiseerde beenham (vanaf 60 personen)

Reblo

€47

Buffet III + • Oesters • Langoustines • Speenvarken (vanaf 60 personen)

Appetizer

Breugeliaans Buffet

Reblo

Krabcocktail • Breugelham • Breugelpastei • Vleesbrood • Geperste kop • Lookworsten • Droge worsten • Vleesballetjes met krieken • Haringfilets • Varkenstongen in madeirasaus • Witte en zwarte pensen GARNITUREN: • aangepaste crudités • zure groentjes • fruitsymphonie (peren, appelcompote, veenbessen,....) • varkensvet

Reblo

Dessertbuffet€32 (vanaf 50 pers.)

- mokka - rijsttaarten - rijst op Vlaamse wijze (bruine suiker) - flantaarten (brésilienne) - krieken en pruimentaarten - vlaaien € 32 (vanaf 50 personen)




- Kan eventueel aangevuld worden met assortiment van belgische kazen (5 à 6 soorten naar keuze). Dit buffet kan eveneens aangepast of gewijzigd worden naar uw eigen wensen.

Appetizer

Koud, Warm en Dessertbuffet

Reblo

Koud Buffet

- Noorse zalm “ belle vue” - Oesters - Forel in aspic - Tomaat met garnaal - Superanoham met meloen - Gevulde eitjes met krab en tonijn - Mechelse hoorntjes of gebraiseerde beenham - Diepzeegarnalen - Gamba’s - Pastei van konijn met pinot • aardappelen in vinaigrette • andalousische rijstsalade • diverse sausen en garnituren

Reblo

Warm Buffet

- Haantje in rode wijn « chambertin « (champignons, uitjes, spek, fine champagne) - Varkenshaasje “fine champagne” (roomsaus, witloof) - suprème van zalm “duglére” (witte wijnsaus, tomaat, sjalot, groene kruiden) . minikroketjes . hertoginnenaardappelen

Reblo

Dessertbuffet:

- Mokka - Ambachtelijke roomijs – sorbet - Verse fruitsla – aardbeien - Chocoladeschuim - Bretoense appeltaart - Fruittaart - Profiteroles - Javanais - Bavaroisetaart

Reblo

Sauzen

frambozencoulis chocoladesaus




* Dit buffet is slechts een voorbeeld en kan steeds naar uw eigen wensen aangepast worden.

Appetizer

In de vroege uurtjes

Reblo

• Halve belegde broodjes met vers beleg • Belegde broodjes (mini) • Verrassingsbrood (belegde boterhammetjes) • Kaasplank (franse en belgische kazen) met stokbrood en hoeveboter

Reblo

Bierplank (kopvlees, kaas, salami,....... + zure groentjes)
• Gebraiseerde beenham (naargelang het gewicht) • Ajuinsoep




Sitemap

Home

Feestzaal

Receptie

Wekelijkse menu

Evenementen

Contacteer ons

Contactgegevens

adres : Korte Varentstraat 4 - 6

9280 LEBBEKE

Telefoon : 052/ 41 04 66

email : newreblo18@gmail.com

Copyright-2016 REBLO Made By S-Web

Sidebar Menu

Home

Feestzaal

Receptie

Wekelijkse menu

Evenementen

Contacteer ons