• Noorse zalm “belle-vue”
• Forel in aspic
• Tomaat met grijze garnalen
• Mechelse hoorntjes
• Gevulde eitjes met tonijn en krab
• Varkensgebraad “Hawaïenne”
• Rundsgebraad met groentenpalet
• Gerookte zalm, heilbot, forel, makreel, paling
• Vispasteien- rivierkreeftjes- mousse van vis en vlees
(vb. zalm, ham, fazant,...)
• Pandalus, scampi’s, langoustines
• Paling in ’t groen, provençale
• Oesters
Lamsbout met pracht en praal • Kalkoen of kippebouten met fruitgarnituur • Parma-, superano-, gandaham met meloen • Ardeense ham, breugelham met cruditées • Boerepastei met zure groentjes • Wildpasteien (haas, reebok, fazant, eend, ...) met uienkonfituur- veenbessen- ... • Babykreeftjes “Parisienne” (seizoen!) • Gebraiseerde beenham • Speenvarken • Gemarineerde zalm met limoen en dille
• Noorse zalm “belle- vue” • Tomaat met grijze garnalen • Gevulde eitjes met tonijn en krab • Mechelse hoorntjes • Boerepastei met cruiditées • Kalkoen of kippenbouten “Hawaïenne” • Russische haringfilets • Pandalus • Superanoham met meloen Aangepaste groenten – sausen en frans brood (stokbrood)
Krabcocktail • Breugelham • Breugelpastei • Vleesbrood • Geperste kop • Lookworsten • Droge worsten • Vleesballetjes met krieken • Haringfilets • Varkenstongen in madeirasaus • Witte en zwarte pensen GARNITUREN: • aangepaste crudités • zure groentjes • fruitsymphonie (peren, appelcompote, veenbessen,....) • varkensvet
- Kan eventueel aangevuld worden met assortiment van belgische kazen (5 à 6 soorten naar keuze). Dit buffet kan eveneens aangepast of gewijzigd worden naar uw eigen wensen.
- Noorse zalm “ belle vue” - Oesters - Forel in aspic - Tomaat met garnaal - Superanoham met meloen - Gevulde eitjes met krab en tonijn - Mechelse hoorntjes of gebraiseerde beenham - Diepzeegarnalen - Gamba’s - Pastei van konijn met pinot • aardappelen in vinaigrette • andalousische rijstsalade • diverse sausen en garnituren