Koud: - Carpacio van rund/zwijn - Tartaar van zalm - Mini tomaat garnaal -
Parmaham & cavaillon - Gerookte zalm, heilbot, forel,... - Oesters - Mouse van zalm, ham,... -
Paté of wildpaté met uiconfituur (seizoen)
Warm: - Mini pizza's - Kippenboutjes - Quiche loraine - Minikroketjes (garnaal, kaas, gevolgte) -
Loempia's - Dadeltje met gerookte spek
• Gerookte Noorse schotel (zalm, heilbot, forel, paling, ...)
• Culinaire cocktails: - zalmcocktail
- garnalencocktail
- krabcocktail
- kreeftencocktail
- zeevruchtencocktail
• Paupiette van gerookte vis met makreel
• Gemarineerde zalm met dille en limoen
• Gerookte eenden- of ganzeborst met notenvinaigrette
• Pastei van konijn met uienconfituur
• Parmaham, superanoham, gandaham met meloen
. Vispastei in drie kleuren (snoekbaars, griet en zalm)
• Bavaroise van kreeft met basilicum • Trio van wilddelicatessen met uienkonfituur (seizoen) • Babykreeft “Belle- vue” (seizoen: mei, juni, augustus, september) • Terrine van ganzen- of eendelever met porto • Noordzeefestival (vb.: gerookte vis, maatje, rivierkreeft, vispastei, ...) • Mousse van gerookte zalm en zijn garnituur • Gemarineerde St.- Jacobsvruchten met sinaasappelvinaigrette en roze pepers . Salade van grijze garnalen met meloen
• Scampi’s Armoricaine (kreeftensaus)
• Scampi’s met Ricard (Ricard, tomaat, sjalot, dragon)
• Scampi’s met curry (ananas)
• Gegratineerd vispannetje (tongreepjes, mosselen, garnaal,....)
• St.- Jacobsnootjes met witloof en sherrysausje
• Gepocheerde oesters op een bedje van broccoli en champagnesaus
• Victoriabaars met grijze garnalen en witte wijnsaus (Sancerre) • Asperges op Vlaamse wijze (hoeveboter, eieren, peterselie seizoen!) • Asperges met zalm in romig bieslooksausje . Visbrochet (scampi’s, St.- Jacobsoester, witvis, zalm, ...) met béarnaisesaus • Gegrilde kreeft met kruidenboter • Halve kreeft “Thermidor” (kaas)
•Chambertin: rode wijnsaus (champignons, uitjes, spek en selderpuree) -•Bigaradesaus: - sinaasappel - muscaatdruiven - ananas - exotique - mandarijntjes - frambozen - Brabançonne: witloof, fine champagnesaus • Jachtgarnituur: roomsausje, appel of peertje met veenbessen en selderpuree • Ragoût met boskampernoelies (champignons) -•Grand-Veneur (poivreadesaus - room en cognac)
• praalstuk in biscuit (slagroom, mokka, boterroom) • praalstuk in roomijs ( duifjes, koets, ....) (speciale ijstaarten kunnen op aanvraag gemaakt worden) • sorbets: smaak naar keuze bv. framboos, citroen, kiwi, aardbeien, passievruchten, enz ...) • bavaroisetaarten: smaak naar keuze ‘idem sorbets’ • ananas surprise • gevulde meloen met ijs • verse fruitsla “Chantilly” • tulpje met roomijs/sorbet met verse fruitsla of aardbeien (seizoen)
• bretoense appeltaart (+ ijs en calvados)
• flensje met ijs en sinaasappelsaus of chocoladesaus
• palet van seizoenfruit met sorbet
• gebak – mini- gebak – petit fours
• roomijscoupes (vb. dame blanche – coupe fruit – pêche melba - poire ‘belle hélène’
• kaasschotels
• dessertbord