• Telefoonnummer: 052/ 41 04 66
  • newreblo18@gmail.com
Reblo
  • Home
  • Feestzaal
    • Algemeen
    • Menu's
    • Buffet
  • Receptie
    • Versnaperingen
    • Dranken
    • Koude Voorgerechten
    • Warme Voorgerechten
    • Soepen
    • Hoofdgerechten
    • Gevogelte en Wild
    • Aardappelbereidingen
    • Vis- en Vleesterrines
    • Nagerechten
  • Wekelijkse menu
  • Evenementen
  • Contacteer ons
Appetizer

Versnaperingen

Reblo

Koud: - Carpacio van rund/zwijn - Tartaar van zalm - Mini tomaat garnaal - Parmaham & cavaillon - Gerookte zalm, heilbot, forel,... - Oesters - Mouse van zalm, ham,... - Paté of wildpaté met uiconfituur (seizoen)
Warm: - Mini pizza's - Kippenboutjes - Quiche loraine - Minikroketjes (garnaal, kaas, gevolgte) - Loempia's - Dadeltje met gerookte spek

Reblo

Lepelhapjes: - Zalm met dille en bitersausje - Oester met champagnesausje - Scampi Diabolique, ricard - Mosseltje met lookboter - Asperges à la flamande (seizoen)
Groentenkorf: - Wortelen, komkommer, bloemkool, radijzen, cocktailsaus
Mini piccolo's of sandwiches

Appetizer

Koude Voorgerechten

Reblo

• Gerookte Noorse schotel (zalm, heilbot, forel, paling, ...) • Culinaire cocktails: - zalmcocktail - garnalencocktail - krabcocktail - kreeftencocktail - zeevruchtencocktail • Paupiette van gerookte vis met makreel • Gemarineerde zalm met dille en limoen • Gerookte eenden- of ganzeborst met notenvinaigrette • Pastei van konijn met uienconfituur • Parmaham, superanoham, gandaham met meloen . Vispastei in drie kleuren (snoekbaars, griet en zalm)

Reblo

• Bavaroise van kreeft met basilicum • Trio van wilddelicatessen met uienkonfituur (seizoen) • Babykreeft “Belle- vue” (seizoen: mei, juni, augustus, september) • Terrine van ganzen- of eendelever met porto • Noordzeefestival (vb.: gerookte vis, maatje, rivierkreeft, vispastei, ...) • Mousse van gerookte zalm en zijn garnituur • Gemarineerde St.- Jacobsvruchten met sinaasappelvinaigrette en roze pepers . Salade van grijze garnalen met meloen


Appetizer

Warme Voorgerechten

Reblo

• Scampi’s Armoricaine (kreeftensaus) • Scampi’s met Ricard (Ricard, tomaat, sjalot, dragon) • Scampi’s met curry (ananas) • Gegratineerd vispannetje (tongreepjes, mosselen, garnaal,....) • St.- Jacobsnootjes met witloof en sherrysausje • Gepocheerde oesters op een bedje van broccoli en champagnesaus

Reblo

• Grietfilets “Dugléré” (witte wijnsaus, groene kruiden, tomaat, sjalot) • Zeetongfilets op Normandische wijze (garnaal, mosselen, witte wijnsaus) of “Veronique” (witte druiven) • Tarbotfilets met aromaten en rieslingers (fijne groentjes) • Zeeduivel (staartvis) met prei

Reblo

• Rugstukje van Deense kabeljauw met bladspinazie en spekreepjes (florentine) • Suprème van zalm op Schotse wijze (groentjes) of Dyonnaise • Luchtig bladerdeegtaartje met kippevulling • Luchtig bladerdeegtaartje met kalfszwezeriken • Luchtig bladerdeegtaartje met zeevruchten

Reblo

• Victoriabaars met grijze garnalen en witte wijnsaus (Sancerre) • Asperges op Vlaamse wijze (hoeveboter, eieren, peterselie seizoen!) • Asperges met zalm in romig bieslooksausje . Visbrochet (scampi’s, St.- Jacobsoester, witvis, zalm, ...) met béarnaisesaus • Gegrilde kreeft met kruidenboter • Halve kreeft “Thermidor” (kaas)



* Dit zijn slechts voorbeelden en kunnen steeds naar uw eigen wensen aangepast worden.

Appetizer

Soepen

Reblo

• Roomsoepen: - tomaten - prei - waterkers - kervel - asperges - champignons - Agnes- sorel (kip, champignons, rundertong) - pompoen (seizoen) - andalouse - witloof - bloemkool - broccoli • Minestronesoep • Ossenstaartsoep met sherry • Vissoep “Marseillaise” • Consomme’s (heldere bouillons)

Reblo

- Madrilène (tomaat, kervel) - Célèstine (kruidenpannekoekjes) - Tio pepe (sherry) - Met rivierkreeftjes, garnalen, ... - Ossestaart - Bosduif met wilde champignons (seizoen) • Bisque- soepen (garnaal, kreeft, krab, rivierkreeft) geparfumeerd met cognac, armagnac.



Appetizer

Hoofdgerechten

Reblo

Vleesgerechten

- Varkensgebraad - Rundsgebraad - Varkenshaasje - Ossehaas - Runderhaas "Agnus Beef" - Lamskroontje - Entrecote - Filet Mignon - Kalfszwezerikken - Kalfshaasje (filet pur)

Reblo

Sauzen en Garnituren

• Kaasblokjes met fruitsymfonie • Groentenkorf (wortelen, komkommer, bloemkool, radijzen, ....) met bijpassende sausje Lepelhapjes: bv.: - zalm met dille en botersausje - scampi “Nantaise” - oester met champagnesausje
• Mini piccolo’s of sandwiches


Appetizer

Gevogelte en Wild (seizoen)

Reblo

• kippefilets • kalkoenfilets • parelhoen (filets) • eendenborstfilet • Mechelse koekoek • struisvolgelfilet • jonge duif • wilde eend • fazant • everzwijnfilet • hertefilet • reebokfilet • hazerugfilet




Reblo

Sauzen

•Chambertin: rode wijnsaus (champignons, uitjes, spek en selderpuree) -•Bigaradesaus: - sinaasappel - muscaatdruiven - ananas - exotique - mandarijntjes - frambozen - Brabançonne: witloof, fine champagnesaus • Jachtgarnituur: roomsausje, appel of peertje met veenbessen en selderpuree • Ragoût met boskampernoelies (champignons) -•Grand-Veneur (poivreadesaus - room en cognac)

Appetizer

Aardappelbereidingen

Reblo

• minikroketjes • amandelkroketjes • parisienne aardappelen • dauphinoise aardappelen

Reblo

• luciferaardappelen • creoolse rijst • groentenpuree (knolselder, spruiten, wortelen, kastanje) • gesauteerde aardappelen

Appetizer

Nagerechten

Reblo

Ijscoupes, taarten en sorbets

• praalstuk in biscuit (slagroom, mokka, boterroom) • praalstuk in roomijs ( duifjes, koets, ....) (speciale ijstaarten kunnen op aanvraag gemaakt worden) • sorbets: smaak naar keuze bv. framboos, citroen, kiwi, aardbeien, passievruchten, enz ...) • bavaroisetaarten: smaak naar keuze ‘idem sorbets’ • ananas surprise • gevulde meloen met ijs • verse fruitsla “Chantilly” • tulpje met roomijs/sorbet met verse fruitsla of aardbeien (seizoen)

Reblo

Ijscoupes, taarten en sorbets

• bretoense appeltaart (+ ijs en calvados) • flensje met ijs en sinaasappelsaus of chocoladesaus • palet van seizoenfruit met sorbet • gebak – mini- gebak – petit fours • roomijscoupes (vb. dame blanche – coupe fruit – pêche melba - poire ‘belle hélène’ • kaasschotels • dessertbord



Reblo

Dessertbuffet

• verse fruitsla (aardbeien (seizoen)) • chocoladeschuim • bavaroisetaart • fruittaart • profiteroles • ambachtelijk roomijs en sorbets • javanais • mérinquetaart • misérables • sambataart • ...............

Reblo

Sauzen

• engelse saus • frambozensaus • warme chocoladesaus



Sitemap

Home

Feestzaal

Receptie

Wekelijkse menu

Evenementen

Contacteer ons

Contactgegevens

adres : Korte Varentstraat 4 - 6

9280 LEBBEKE

Telefoon : 052/ 41 04 66

email : newreblo18@gmail.com

Copyright-2016 REBLO Made By S-Web

Sidebar Menu

Home

Feestzaal

Receptie

Wekelijkse menu

Evenementen

Contacteer ons